Lyft dina vingar och flyg

Då var det dags… Det är dags för mig att bli klar med min första serie bestick, det är dags för mig att finslipa på de sista stenfattningarna för mitt examensarbete, det är dags för mig att vara nöjd med all träning jag gjort hittills och det är dags för mig att samla kraft. För nästa vecka är det faktiskt dags… Dags för mitt stora mål och årets roligaste fest.. VM i orientering.

Jag är i stort sett allt man kan vara: redo, AP nervös, hungrig på att tävla, laddad, kissnödig, tvivlande, säker, virrig, strukturerad, målinriktad, förvirrad, trygg, trött, as pigg, glad.
I slutändan spelar det ingen roll vad jag känner eller vad jag tror om mig själv. Det handlar bara om vad jag bestämmer mig för att göra just då, när jag står där på startlinjen och kastar mig ut i de okända. När jag står där nästa vecka så tänker jag ta fram de farfar alltid säger till mig innan jag ska tävla:
– Karro, var inte ängslig! Rädslan bromsar. Tänk att du är en fågel, en fri fågel. Nu är det bara lyfta dina vingar och flyga. Vad spelar det för roll om du kraschlandar? Då har du i alla fall vågat flyga!

IMG_2039