Energiboost

Nu jävlar är den här rödtotten on fire. Saker och ting kickas igång och nya dörrar öppnas. Jag är fylld av energi och nya ideér.

I augusti började jag min nya utbildning som heter Kreativt Entreprenörskap. Det är en distansutbildning från Folkhögskolan i Leksand. Dock ska du vara på plats i Leksand en vecka varje månad. Första veckan bodde jag hemma hos Anneli och Anders i Borlänge, vilket var grymt. De bjöds på riktigt fina träningar i tuff terräng och härlig familjestämning om kvällarna. Jag kände mig verkligen välkommen.

Dagarna i skolan är helt fantastiska. Jag har nog aldrig varit med om att det är så mycket kreativa och idésprutande människor på en och samma plats. Allt känns så otroligt nyttigt för mig och mitt företagande. Jag blir så galet peppad att dra igång min verksamhet och ta tag i alla bitar som legat och väntat medans jag utbildade mig inom hantverket.

Egentligen har jag ju redan gått sex år på distans från Leksand, men då har det varit igenom Yrkeshögskolan. Då har jag läst som Silversmedslärling, Ciselör och Juvelfattare. Nu är det dags att baka ihop alla delar och ta tag i ekonomin och marknadsföringen.

Efter en vecka på läger i Norge (vilket innebar 90% sjukstuga för mig), jobb på atéljen och gymmet och en tuff Lång-SM helg i Örebro, är det dags att åka tillbaka till Leksand och skolan. Den här vecka bor jag hos Tove i Falun. Vi har så mycket planer: här ska tränas, planera vinterns tuffa pass, inreda lägenheten, tagga SM och världscup. Så ska det såklart gå i skolan också:)

Hur som helst kommer de kommande veckorna bli grymma. Jag är så peppad på att dra igång mitt företag och att kriga på de sista tävlingarna denna säsong!

Let’s get this party started!