Let´s start fresh

Jag är nog inte skapad för att bo i det här klimatet. Sveriges mörker tar över och det börjar bli dags för mig att lämna landet. Första trippen blir till Turkiet med ett gäng från landslaget. Vi ska springa lite tävlingar, träna och i allmänhet njuta av värmen.

Kroppen har fått återhämta sig i några veckor och det börjar bli dags att kicka igång vinterträningen. Jag känner mig faktiskt riktigt peppad på att börja jobba både med det tekniska och få igång det fysiska maskineriet. I vinter blir rätt mycket läger, vilket känns skönt. Det är alltid lättare för mig att fokusera på att träna bra och släppa plugg och jobb när jag är iväg.

När jag är inte är på läger eller i Leksand och studerar spenderas tiden i ateljén. Just nu har jag en del beställningsjobb och även lite saker som jag vill få färdigt till min utställning i december. Jag ska ställa ut i ateljé den 9-10 december. Men först ska farfar ha en visning den 18-19 november. Därför finns det en hel det att rodda med. Jag försöker även klämma in löpcoachningar på kvällarna. Så just nu är det full rulle och jag vill ändå tro att jag är rätt effektiv.

Jag har lovat mig själv att ta tag i saker och ting i vinter, därför har jag satt upp lite mål för mig själv. Det första jag ska göra är att styra upp min satsning. Jag vill bli bäst och om man ska bli bäst så kan man inte harvra fram som jag gör, jag vill göra min satsning fullt ut till 100%. Därför ska jag se till att skaffa mig ett extrajobb jag kan göra på distans så jag kan vara iväg på mer läger. Sedan ska jag ta tag i mitt Silversmide, jag ska bli bättre på att visa vad vi sysslar med och varför folk borde gå till oss och få någonting unikt skapat av våra händer istället för av en maskin. Därför ska jag lägga ut en liten inspirationsfilm varje fredag. Det ska främst vara från ateljén men kan även vara när jag är på resande fot. Detta är för att ni ska få en liten inblick i min galna värld och följa med på hur drömmar formas till silver. KUL VA?:D

Keep on fighting
K


Foto: Moa Gustafsson