Mina herrar, ni vet inte vad ni missar!

Våren är här och det börjar äntligen bli lite vettig temperatur ute. I veckan är det fullt fräs med påskpynt och fjädrar för de flesta. Eftersom det är standard för mig att käka ägg, ha på mig fjädrar och kasta färg på saker och ting så är det inga konstigheter här.

Jag nöter på med stenfattning på verkstaden, har lite schyssta idéer på några nya förlovningsringar. Parallellt smider jag på besticken, den här gången är det en matsked som ska göras. Började med ett riktigt grovt stycke så det blev rätt tungt att forma den. Nu ska skopan planeras och sättas ihop med skaftet. Dessutom jobbar jag med en intressant beställning på ett halsband, tror det kan bli häftigt. Ja, lite bollar i luften ska man väl ha😉

I helgen sprang jag runt och spanade på lite stenar i Blekinge. Egentligen sprang jag orientering men jag kunde inte undvika att det myllrade av stenar. När jag åkte hem kom jag att fundera över varför inte så många män bär ringar med stenar? Det är ju as ballt! Därför bestämde jag mig för att göra en rejäl och brutal herring med sten i. Nu jäklar mina herrar, ska ni få ”habegär”!

IMG_1506